Een hommage aan Frida Kahlo

Het levensverhaal van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo heeft mij altijd gefascineerd. Ik las bijna alles wat er over haar geschreven werd, en bezocht haar overzichtstentoonstelling in Berlijn in 2010.

Vorige week liep ik tijdens mijn wekelijks kringloop bezoekje tegen een popje op wat me erg aan haar deed denken. Inmiddels heb ik haar nog iets meer omgetoverd tot Frida en maakte deze stop motion met als titel een van Frida’s beroemde quotes: I paint flowers so they don’t die. Wil jij ook een stop motion film maken of laten maken? Kijk dan eens op onze Beeldentemmers site!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: